AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt veren anne görmek

Kahve falında süt veren anne görmek

Kahve falında süt veren anne görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında süt veren anne gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Kahve falında süt veren anne görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt veren keçi görmek kazancın günden güne daha da artacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında süt veren inek görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulur.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelecekten haber veren birini görmek sağlığını da kaybedeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan veren birini görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına inanılır.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir