AnaSayfa / Genel / Kahve falında su verenle evlenmek

Kahve falında su verenle evlenmek

Kahve falında su verenle evlenmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su verenle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında su verenle evlenmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında para veren görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında vaaz veren görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt veren inek görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına inanılır.

Kahve falında oğul veren arı görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, endişelerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında can vereni görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir