AnaSayfa / Genel / Kahve falında can vereni görmek

Kahve falında can vereni görmek

Kahve falında can vereni görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında can vereni gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Kahve falında can veren birini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında can vereni görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su verenle evlenmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında vaaz veren görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında son nefesini veren birini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında para vereni görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir