AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz kuyu görmek

Kahve falında susuz kuyu görmek

Kahve falında susuz kuyu görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, her anlamda şifa bulmaya, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kazancının çoğalacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında susuz kuyu gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Kahve falında susuz kuyu görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında susuz kanal görmek büyük tartışmalara gireceğine, hanesine bolluk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz şelale görmek patlama noktasına geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında susuz toprak görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında susuz hap içmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hırpalanacağına inanılır.

Kahve falında susuz çeşme görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir