AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz toprak görmek

Kahve falında susuz toprak görmek

Kahve falında susuz toprak görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz toprak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında susuz toprak görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında susuz rakı içmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, işinde verimsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında susuz şelale görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında susuz kanal görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz yerde yüzmek ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işarettir.

Kahve falında susuz kuyu görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susuzluk görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir