AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz hap içmek

Kahve falında susuz hap içmek

Kahve falında susuz hap içmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında susuz hap içmek gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında susuz hap içmek korkularının yok olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz rakı içmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında susuz çeşme görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz yerde yüzmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Kahve falında susuz köpek görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında susuz birine su vermek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında susuzluk görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir