AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz şelale görmek

Kahve falında susuz şelale görmek

Kahve falında susuz şelale görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında susuz şelale gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir.

Kahve falında susuz şelale görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susuzluktan ölmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuzluk çekmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında susuz çeşme görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında susuz kanal görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz abdest almak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında susuz yüzmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Kahve falında susuz birine su vermek hayat boyu çok sevileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir