AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz denizde yüzmek

Kahve falında susuz denizde yüzmek

Kahve falında susuz denizde yüzmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susuz denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında susuz yerde yüzmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz yüzmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında susuz deniz görmek uzun yaşayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında susuz şelale görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında susuz rakı içmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, başarılarını arttıracağına delalettir.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Kahve falında susuzluk görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hayatına bakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir