AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz kanal görmek

Kahve falında susuz kanal görmek

Kahve falında susuz kanal görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, iyi halini yitireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında susuz kanal gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Kahve falında susuz kanal görmek anne baba duasının alınacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz yüzmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hem verimi yükselteceğine inanılır.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında susuzluktan ölmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz deniz görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susuz havuz görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz abdest almak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında susuz dere görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir