AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz kuyuya düşmek

Kahve falında susuz kuyuya düşmek

Kahve falında susuz kuyuya düşmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yeni bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında susuz kuyuya düşmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susuz kuyu görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, zor günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz kanal görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında susuz yüzmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Kahve falında susuz deniz görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında susuz hap içmek faydalı şeyler yapacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında susuz abdest almak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında susuz rakı içmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir