AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü kemer takmak

Kahve falında süslü kemer takmak

Kahve falında süslü kemer takmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, dinden çıkacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, rahatının kaçacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü kemer takmak gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında süslü kemer takmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kemer görmek çok önemli noktalara geleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Kahve falında süslü şapka takmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kalın kemer takmak hayır getirecek bir işe girileceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beline kemer takmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolona kemer takmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında beline altın kemer takmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe kemer takmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir