AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü şapka görmek

Kahve falında süslü şapka görmek

Kahve falında süslü şapka görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kendisine şifa olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Kahve falında süslü şapka gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Kahve falında süslü şapka görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında süslü şapka takmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü yüzük görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında süslü balıklar görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Kahve falında süslü giymek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında çok süslü olmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü bardak görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında süslü kemer takmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir