AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolona kemer takmak

Kahve falında pantolona kemer takmak

Kahve falında pantolona kemer takmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aşkının da kalıcı olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolona kemer takmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında pantolona kemer takmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kemerli pantolon görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında pantolon kemeri görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon ve kemer görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pembe kemer takmak vefalı bir insan olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kemer takmak gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beline kemer takmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında sarı kemer takmak hem amaçlarına nail olamayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir