AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kemer takmak

Kahve falında pembe kemer takmak

Kahve falında pembe kemer takmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe kemer takmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında pembe kemer takmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kemer takmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kemer takmak sevinçli bir hayat süreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında beline kemer takmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deri kemer takmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında birine kemer takmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü kemer takmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir