AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü kemer görmek

Kahve falında süslü kemer görmek

Kahve falında süslü kemer görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü kemer gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında süslü kemer görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında süslü kemer takmak insanlar tarafından tanınacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında süslü tavuk görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü kadın görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında süslü mum görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü çanta görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Kahve falında süslü balık tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir