AnaSayfa / Genel / Kahve falında suskun kalmak

Kahve falında suskun kalmak

Kahve falında suskun kalmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gelirinin artacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suskun kalmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Kahve falında suskun kalmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında suskun birini görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü suskun görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini suskun görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birini suskun görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalar içinde kalmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir evde kalmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir