AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evde kalmak

Kahve falında başka bir evde kalmak

Kahve falında başka bir evde kalmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yüksek moralli olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir evde kalmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında başka bir evde kaldığını görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir evde kalmak kötü bir duruma düşürüleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında başka evde kalmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinden hamile kalmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin evinde kalmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir evde kalmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında evde kilitli kalmak işlerin düzgün gideceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulur.

Kahve falında evlenmeden önce hamile kalmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir