AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü suskun görmek

Kahve falında ölüyü suskun görmek

Kahve falında ölüyü suskun görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, küslüklerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü suskun gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Kahve falında ölüyü suskun görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında suskun kalmak bunu şeref sayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini suskun görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini suskun görmek adını işiyle duyuracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işarettir.

Kahve falında suskun birini görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden patates almak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü hamam böceği görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir