AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini suskun görmek

Kahve falında sevdiğini suskun görmek

Kahve falında sevdiğini suskun görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini suskun gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında sevdiğini suskun görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suskun kalmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birini suskun görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Kahve falında suskun birini görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü suskun görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak hidayete ermeyi de başaracağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kedi sevmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir