AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi suskun görmek

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi suskun gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini suskun görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında suskun birini görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini suskun görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suskun kalmak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü suskun görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi gemide görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini asker görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir