AnaSayfa / Genel / Kahve falında suskun birini görmek

Kahve falında suskun birini görmek

Kahve falında suskun birini görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, aileden ayrı kalınacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kazancın daha da arttırılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet eder.

Kahve falında suskun birini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini suskun görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında suskun birini görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında birini suskun görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü suskun görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suskun kalmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bir organizasyona katılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir