AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalar içinde kalmak

Kahve falında dalgalar içinde kalmak

Kahve falında dalgalar içinde kalmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, rakipsiz hale geleceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, başına türlü belalar geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hasta ise şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalar içinde kalmak gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında dalgaların içinde kalmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalga içinde kalmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalar içinde kalmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında dalganın içinde kalmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalar arasında kalmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, birçok dertle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalar altında kalmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak hayatın tadına varacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet eder.

Kahve falında dalganın altında kalmak bir sebeple çok üzüleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir