AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini suskun görmek

Kahve falında birini suskun görmek

Kahve falında birini suskun görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini suskun gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini suskun görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi suskun görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü suskun görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işarettir.

Kahve falında suskun birini görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suskun kalmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini suskun görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir