AnaSayfa / Genel / Kahve falında susadığı görmek

Kahve falında susadığı görmek

Kahve falında susadığı görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, işinden ve parasından olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında susadığı gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Kahve falında sürekli susamak ortak işlere gireceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında çok susadığını görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çok susamak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kana kana susamak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işarettir.

Kahve falında susamak ve su içmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susadığı görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında oruçluyken susamak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir