AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü kuşlar görmek

Kahve falında sürü kuşlar görmek

Kahve falında sürü kuşlar görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında sürü kuşlar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü kuşlar görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına işarettir.

Kahve falında sürü kuşlar görmek hem yıpranacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kirli işlere bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sığırcık kuşu görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir