AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, işlerin sürekli artacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla oynamak mutsuz olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak maddi açıdan dibe vurulacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine inanılır.

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yemek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak işlerinde çok başarılı olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek tüm kederinin uçup gideceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir