AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu yavruları görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sarı muhabbet kuşları görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki muhabbet kuşu görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir