AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öpmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu yavruları görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kişinin kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yemek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir