AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığırcık kuşu görmek

Kahve falında sığırcık kuşu görmek

Kahve falında sığırcık kuşu görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sığırcık kuşu gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığırcık kuşu öldürmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığırcık kuşu görmek hatalı yollara gireceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sığırcık görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet eder.

Kahve falında sığırcık sürüsü görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşları görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında flamingo kuşu görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir