AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kuşlar görmek

Kahve falında bir sürü kuşlar görmek

Kahve falında bir sürü kuşlar görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ekmeğinin azalacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü kuşlar gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek rahat bir işe girileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalettir.

Kahve falında sürü kuşlar görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kuşlar görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta muhabbet kuşu görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir