AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığırcık kuşu öldürmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sığırcık kuşu görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret eder.

Kahve falında sığırcık sürüsü görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında sığırcık görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sürü kuşlar görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kuşlar görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir