Kahve falında sürme kalemi görmek

Kahve falında sürme kalemi görmek yaşadığı stresin biteceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok kötü hissedileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalettir.

Kahve falında sürme kalemi gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Kahve falında sürme kalemi görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında göze sürme çekmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek şifaya kavuşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gözlere sürme çekmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sürme çekmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi sürme sürmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir