AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe sürme çekmek

Kahve falında bebeğe sürme çekmek

Kahve falında bebeğe sürme çekmek iflas edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, onu dinleyeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürme çekmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek ruhsal olarak etkileneceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek huzursuzlukların son bulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında göze sürme çekmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kendine sürme çekmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işinde başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir