AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sürme çekmek

Kahve falında yeşil sürme çekmek

Kahve falında yeşil sürme çekmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sürme çekmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sürme çekmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe sürme çekmek iyiliğe kavuşacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek güzel bir hayatı olacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine alamet eder.

Kahve falında göz sürme çekmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir