AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze sürme çekmek

Kahve falında göze sürme çekmek

Kahve falında göze sürme çekmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, içine fesat düşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göze sürme çekmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı akıllı şekilde ortaya koymanız bazı kişilerle iş birliği için olanak sağlayabilir.

Kahve falında tek göze sürme çekmek kendisini çok yıpratacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek bazen de rahat geçeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet eder.

Kahve falında göze sürme çekmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sürme çekmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir