AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sürme sürmek

Kahve falında mavi sürme sürmek

Kahve falında mavi sürme sürmek mevki makam sahibi olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi sürme sürmek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mavi sürme sürmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine sürme sürmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz sürme sürmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Kahve falında gözüne sürme sürmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi sürme görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi sürme çekmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir