AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken susamak

Kahve falında oruçlu iken susamak

Kahve falında oruçlu iken susamak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken susamak gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında oruçlu iken susamak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında oruçluyken susamak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında susamak su içmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli susamak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susadığını görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında susamak ve su içmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bol rızık sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kana kana susamak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susadığı görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir