AnaSayfa / Genel / Kahve falında susadığını görmek

Kahve falında susadığını görmek

Kahve falında susadığını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında susadığını gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Kahve falında çok susadığını görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susamak ve su içmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susamak su içmek iş için gurbete gidileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli susamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok susamak ve su içmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok susamak çalışıyorsa terfi alacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında susadığını görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir