AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli susamak

Kahve falında sürekli susamak

Kahve falında sürekli susamak yapılan işte yalnız kalınacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kişinin rahat edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kendisi paralayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli susamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sürekli susamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek her anlamda feraha kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken susamak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok susadığını görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında çok susamak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında susamak su içmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Kahve falında oruçluyken susamak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susadığını görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir