AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli sigara içmek

Kahve falında sürekli sigara içmek

Kahve falında sürekli sigara içmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, o kapıyı kapatacağına, hayatını yoluna koymaya, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Kahve falında sürekli sigara içmek gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında sürekli sigara içmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına yorulur.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli su içmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çok sigara içmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında arabada sigara içmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının sigarasını içmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tersten sigara içmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında keyifle sigara içmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir