AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli su içmek

Kahve falında sürekli su içmek

Kahve falında sürekli su içmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli su içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli su içmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli sigara içmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli akan su görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına işaret eder.

Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli su görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hayat boyu desteği olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok tatlı su içmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir