AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersten sigara içmek

Kahve falında tersten sigara içmek

Kahve falında tersten sigara içmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında tersten sigara içmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kahve falında tersten sigara içmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters sigara içmek acı veren kazalara, çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayı ters yakmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iki tane sigara içmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında gece sigara içmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir