AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli savaşmak

Kahve falında sürekli savaşmak

Kahve falında sürekli savaşmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli savaşmak gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında sürekli savaşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşmak ve kazanmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine yorulur.

Kahve falında firavunla savaşmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında kafirlerle savaşmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında teröristlerle savaşmak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında asker olup savaşmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında savaşmak ve ölmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına savaşmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir