AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşmak ve kazanmak

Kahve falında savaşmak ve kazanmak

Kahve falında savaşmak ve kazanmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşmak ve kazanmak gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Kahve falında savaşmak ve kazanmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine yorulur.

Kahve falında teröristlerle savaşmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yahudilerle savaşmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde savaşmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında sürekli savaşmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşmak öldürmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olmak savaşmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında uçakla savaşmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir