AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafirlerle savaşmak

Kahve falında kafirlerle savaşmak

Kahve falında kafirlerle savaşmak musibetlerle karşılaşmayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntülerinin son bulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafirlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Kahve falında kafirlerle savaşmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kafirle savaşmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafirun suresini görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında kafirun suresini okumak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kafirin namaz kıldığını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafir öldürmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafir olmak neşesinin yerine geleceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kafiri müslüman etmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir