AnaSayfa / Genel / Kahve falında firavunla savaşmak

Kahve falında firavunla savaşmak

Kahve falında firavunla savaşmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firavunla savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Kahve falında firavunla savaşmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Kahve falında firavunun cesedini görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında mısır firavunları görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında firavun öldürmek hayatının alt üst olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firavun faresi görmek bir hastalığa maruz kalacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında firavun mezarı görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mısır firavunu görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında firavun resmi görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir