AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşmak ve ölmek

Kahve falında savaşmak ve ölmek

Kahve falında savaşmak ve ölmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, canının sıkılacağına, kendisine kızacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve ölmek gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Kahve falında savaşmak öldürmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşmak düşman öldürmek sözleri tutulacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve ölmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında savaşmak adam öldürmek elindekileri de yitireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında din uğruna savaşmak genç kimselere eğitim vereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle savaşmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve kazanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşmak ateş etmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir