AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına savaşmak

Kahve falında tek başına savaşmak

Kahve falında tek başına savaşmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına savaşmak gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tek başına savaşmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, stresten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında tek başına gezmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına kalmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına nişanlanmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına olmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına top oynamak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iç açıcı sözlere alamet eder.

Kahve falında tek başına oturmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tek başına namaz kılmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, rahatsızlık duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir