AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup savaşmak

Kahve falında asker olup savaşmak

Kahve falında asker olup savaşmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olup savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında askerlerle savaşmak yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker olup savaşmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Kahve falında askere gidip savaşmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında askerle savaşmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında asker olmak ve savaşmak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak savaşmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker olarak savaşmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında askerde savaşmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir