AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerle savaşmak

Kahve falında teröristlerle savaşmak

Kahve falında teröristlerle savaşmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında teröristlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında teröristlerle savaşmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında teröristle savaşmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında asker olup terörist öldürmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında teröristler tarafından vurulmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından vurulduğunu görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristlerce kaçırılmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir